Trouwe leden krijgen versiersel

Bij het Christelijk Mannenkoor Steenwijk zitten veel zangers die al tientallen jaren lid zijn van het koor.

Afgelopen dinsdag bij het afsluiten van het jaar 2017 kregen twee leden de zilveren eretekens opgespeld voor hun 25 jaar lid zijn van dat koor.

Jan Fledderus was vele jaren koormeester en Hans Maring de huidige secretaris kregen alle lof van de voorzitter voor hun enthousiasme en inzet voor het koor.

De dames Winnie Fledderus en Hennie Maring kregen een bos bloemen.

Van links naar rechts:  Winnie, Jan Fledderus voorzitter Harm Kroes
 en Hans Maring ( Hennie ontbreekt op de foto).

 

 

 

 

 

Trouw lid krijgt onderscheiding

Het Chr. Mannenkoor Steenwijk heeft op hun jaarvergadering in 2018 één van hun trouwe leden een onderscheiding gegeven. De bariton zanger Henk Slot die inmiddels 36 jaar lid van het koor en 16 jaar bestuurslid is geweest, werd geprezen om zijn inzet voor het koor als bestuurslid en materiaalman. Hij was al materiaalman voor hij bestuurslid was. Meer dan 20 jaar zorgde Henk ervoor dat bij repetities en optredens de piano klaar stond op de locatie waar het mannenkoor zou optreden.

Ook bij concerten regelde Henk en zorgde hij ervoor met hulp van anderen dat het podium en de geluidsapparatuur aanwezig was voor het komende concert.

Voor deze inzet en het vele werk wat hij gedaan heeft werd hij deze avond benoemd tot erelid van het koor. Zijn vrouw Dina kreeg een mooie bos bloemen uitgereikt.